Ook rond de Crutzenlaan is de herfst mooi!

Herfst omgeving Crutzenlaan De Bilt

Herfst omgeving Crutzenlaan De Bilt

Ook rond de Crutzenlaan is de herfst mooi, liet één van onze volgers ons weten. Nou, dat was niet aan dovemansoren gericht. Vandaag zijn we er een kijkje gaan nemen. En ja hoor, we kunnen dit volledig beamen: ook rond de Crutzenlaan is de herfst mooi. Heel mooi!

Herbie rotonde

Herfst rond de Herbie rotonde

Herfst, omgeving Crutzenlaan

Herfst op het Henri Dunantplein

Herfst, omgeving Crutzenlaan

Herfst, omgeving Crutzenlaan

Ook rond de Crutzenlaan is de herfst mooi!

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.