20 jaar Kinderopvang ’t Mereltje

Kinderdagverblijf 't Mereltje20 Jaar

Wethouder Madeleine Bakker-Smit hield een toespraak bij het 20-jarig jubileum van ’t Mereltje

Vandaag is het precies 20 jaar geleden dat Jacqueline Teunissen startte met haar kinderopvang ’t Mereltje. Eerst nog in de schuur achter het huis en in 2000 werd de eerste ‘echte’ locatie geopend op de Planetenbaan. Het kinderdagverblijf bleef groeien en er werden diverse vestigingen geopend, ook in Zeist.

Na 20 jaar vond Jacqueline het tijd voor een feestje om dit met elkaar te vieren. Met natuurlijk de kinderen, de medewerkers, de ouders, oud-ouders, haar moeder, dochter, kleindochter en niet in de laatste plaats met wethouder Madeleine Bakker-Smit. Gezamenlijk met de wethouder werd een tijdlijn onthuld, die straks in alle vestigingen een plaatsje zal krijgen en waarbij ook al de toekomst is gevat. Over anderhalf jaar hoopt Jacqueline haar allernieuwste vestiging aan de Julianalaan te openen! Alle aanwezigen kregen ter herinnering een handige en opvouwbare boodschappentas mee.

Het officiële moment

Kinderdagverblijf 't Mereltje 20 Jaar

Een geëmotioneerde Jacqueline vertelde over de geschiedenis van ’t Mereltje

Kinderdagverblijf t-Mereltje 20 Jaar

Samen met wethouder Madeleine Bakker-Smit onthulde Jacqueline de tijdlijn van ’t Mereltje

Kinderdagverblijf t-Mereltje 20 Jaar

Vier generaties: Jacqueline met haar moeder Krijna, dochter Merel en kleindochter Livia

Kinderdagverblijf t-Mereltje 20 Jaar

Moeder Teunissen was erg trots op haar dochter en vertelde met plezier over de geschiedenis van ’t Mereltje

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.