Boomgroepen, dorpen, geknotte torens……..

Boomgroepen, dorpen, geknotte torens

Boomgroepen, dorpen, geknotte torens, …

Boomgroepen, dorpen, geknotte torens, …… Deze dichtregel uit Marsmans beroemde gedicht “Denkend aan Holland” schoot ons in gedachten bij het fietsen langs de Westbroekse Burgemeester Huydecoperweg.De wilgen zijn hier weer netjes geknot en in de verte is het dorp en de “geknotte” toren van Westbroek te zien.

Westbroekse wilgen weer netjes geknot

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.