Van Boetzelaerpark feeëriek in herfsttooi

Van Boetzelaerpark

Het Van Boetzelaerpark

Het Van Boetzelaerpark ziet er feeëriek uit nu de boomblaadjes er flink verkleuren. Schitterende herfsttaferelen maken een wandeling in het park tot een sprookjesachtige ervaring. Bekijk de foto’s en laat je betoveren!

Het Van Boetzelaerpark

Van Boetzelaerpark

Ochtendzonnestralen in het van Boetzelaerpark

Van Boetzelaerpark

Prachtig die grote, oude bomen in het park

Van Boetzelaerpark

Idyllisch bruggetje met herfstbladeren

Van Boetzelaerpark

Onwerkelijk geel rond het hoogkruis

Van Boetzelaerpark

Nog één plaatje van feeëriek Van Boetzelaerpark

Van Boetzelaerpark

Midden in het Van Boetzelaerpark.

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.