Vroege voorjaarswandeling op Sandwijck

Vroege voorjaarswandeling op Sandwijck

Vandaag scheen er zo’n heerlijk zonnetje dat uitnodigde naar buiten te gaan. We kwamen terecht op Sandwijck, waar sneeuwklokjes en krokussen al volop in bloei staan.

vroege voorjaarswandeling op Sandwijck

Deze decoratieve wilg staat bij de folly op landgoed Sandwijck

De elzenkatjes bloeien!

Tere kleurenpracht van krokussen op Sandwijck

De sneeuwklokjes staan volop in bloei

Sneeuwklokjes bij de folly op Sandwijck

Rietpluimen lichten op in de zon

Decoratieve “sigaren”

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2020 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht