Werkbezoek burgemeester Bas Verkerk aan de Julianaschool

Werkbezoek burgemeester Bas Verkerk aan Julianaschool Bilthoven

Burgemeester Bas Verkerk geeft een gastles over respect op de Julianaschool

Afgelopen donderdagmorgen bracht burgemeester Bas Verkerk een werkbezoek aan de Julianaschool in Bilthoven. Hij werd bijgepraat door directeur Ella Prins, diverse leerkrachten, een ouder en door veel leerlingen. Het was tevens de week van het Respect. In dat kader gaf burgemeester Bas Verkerk een korte gastles in een van de groepen.

De burgemeester was onder de indruk van de activiteiten die de Julianaschool onderneemt. Hij at ook een taartje mee met de schakers die onlangs het schooltoernooi wisten te winnen. Liet zich bijpraten over Animal Allies, een wereldwijde wedstrijd met Lego waaraan de school meedoet en volgens zeggen veel verder zijn dan menige school. Wie weet winnen ze.

Een kort beeldverslag

Werkbezoek burgemeester Bas Verkerk aan Julianaschool Bilthoven

Werkbezoek burgemeester Bas Verkerk aan Julianaschool Bilthoven

Werkbezoek burgemeester Bas Verkerk aan Julianaschool Bilthoven

Het gebouwde voertuig kon zelf inparkeren en zich vastklampen aan de muur. Dat was nog niemand gelukt in deze wedstrijd

Werkbezoek burgemeester Bas Verkerk aan Julianaschool Bilthoven

Gebak eten met de winnaars van het onlangs gehouden basisscholen schaaktoernooi

Werkbezoek burgemeester Bas Verkerk aan Julianaschool Bilthoven

Ella Prins legt uit wat de burgemeester komt doen

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.