Help de Sint en de kerstman en kom lekker snuffelen in Galerie Mi

Vernissage Galerie Mi Bilthoven oktober 2016

Galerie Mi tot 10 december 2016

Vanaf 50 euro heeft u al een kunstcadeau! Daarom een EXTRA koopavond op donderdag 1 december! De galerie is die dag open van 14.00 uur tot 21.00 uur. Verder is tot en met zaterdag 10 december de lopende expositie te bezichtigen. Elke donderdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag van 14.00 uur tot 17.30 uur is Galerie Mi open. Natuurlijk kunt u ook op een ander tijdstip langskomen maar maakt u dan even een afspraak.

Rob Lagrouw exposeert met zijn grote Multi panel canvas schilderijen waarop hij kleine momenten uit het dagelijks leven weergeeft in zijn unieke stijl. De olieverf schilderijen van Serge de Vries, zijn grote maar ook hele kleine kunstwerken van gewone dingen. En natuurlijk de figuratieve schilderijen van Mirande Waterlaat zelf.

Glaswerk waar je blij van wordt van Yvon Trossèl. De krachtige strakke, abstracte bronzen beelden van Frank Boogaard. En de mollen, kameleons, kikker en nog veel meer andere dieren uit steen gevormd door Jur Fortuin.

Op zaterdag 10 december van 14.00 uur tot 17.30 uur is de finissage. U bent van harte welkom onder het genot van een hapje en drankje te genieten van bijzondere kunst. Ook de kunstenaars zijn dan aanwezig om zo nodig een toelichting te geven op hun werk en vragen te beantwoorden.

Galerie Mi, Beethovenlaan 13, 3723 JJ Bilthoven

www.galeriemi.nl

Een impressie van de onlangs gehouden vernissage

Vernissage Galerie Mi Bilthoven oktober 2016

De kunstnaars van de huidige expositie bij de officiële opening: Jur Fontein, Yvon Trossèl, Serge de Vries, Mirande Waterlaat, de vertegenwoordigster van Rob Lagouw en Frank Boogaard

Vernissage Galerie Mi Bilthoven oktober 2016

Vernissage Galerie Mi Bilthoven oktober 2016

Vernissage Galerie Mi Bilthoven oktober 2016

Vernissage Galerie Mi Bilthoven oktober 2016

Vernissage Galerie Mi Bilthoven oktober 2016

Tijdens de officiële opening was het gezellig druk in Galerie Mi

Vernissage Galerie Mi Bilthoven oktober 2016

Vernissage Galerie Mi Bilthoven oktober 2016

Vernissage Galerie Mi Bilthoven oktober 2016

Vernissage Galerie Mi Bilthoven oktober 2016

Mirande Waterlaat

Vernissage Galerie Mi Bilthoven oktober 2016

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.