PLUS Bilthoven gaat ON-LINE

PLUS Bilthoven On-line kopen en thuisbezorgen

PLUS Bilthoven On-line kopen en thuisbezorgen

Boodschappen doen on-line op uw computer, tablet of mobiel en thuis laten bezorgen? Dit kan nu ook bij PLUS Bilthoven. Via www.plus.nl. voert u uw postcode in en u komt dan terecht in de digitale winkel van uw vertrouwde PLUS Supermarkt Bilthoven. “U komt dan het assortiment tegen wat ook in de winkel is te verkrijgen”, aldus Gert Smit van PLUS Bilthoven.

“Omdat het spoor is afgesloten is de weg naar de PLUS voor veel van onze klanten een omweg geworden”, vervolgt Gert. “Wij willen daar wat aan doen en hebben sinds enige tijd de mogelijkheid voor on-line shopping. Inmiddels draait het systeem goed en de proefperiode is bijna afgerond. Het enige dat onze klanten nog missen is het lokale assortiment. PLUS Nederland is op dit moment druk bezig ook deze artikelen in het on-line shop-gedeelte op te nemen en binnenkort staan deze producten ook on-line!”

Het bezorgen kan in drie dagdelen: tussen 10.00 en 12.00 uur; tussen 16.00 en 18.00 uur of tussen 18.00 en 20.00 uur. Marco “Onze klant kan zelf kiezen in welke periode de boodschappen kunnen worden bezorgd. Het betalen gaat per PIN-pas en aan de deur. “

De klant wordt door PLUS Bilthoven on-line ondersteund met een zogenaamde ‘boodschappenhulp’ om snel de weg te vinden. PLUS Bilthoven wil hiermee hun klanten tegemoet komen die door de spoorwegafsluiting de PLUS minder snel kunnen bereiken.

PLUS Bilthoven On-line kopen en thuisbezorgen

Uw boodschappenlijst wordt nauwkeurig bijgehouden

PLUS Bilthoven On-line kopen en thuisbezorgen

Het vertrouwde assortiment en de vertrouwde gezichten

PLUS Bilthoven On-line kopen en thuisbezorgen

Voila!

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.