Samen voor De Bilt Maatschappelijk Diner

Samen voor De Bilt Maatschappelijk Diner 2016

Tijdens het Maatschappelijk diner van Samen voor De Bilt werden vele matches gesloten

Samen voor De Bilt organiseerde donderdag j.l.samen met MENS De Bilt haar eerste maatschappelijk diner bij Restaurant-Hotel Van der Valk – De Biltsche Hoek. Samen voor de Bilt had voor dit diner Biltse bedrijven en Biltse maatschappelijke organisaties uitgenodigd. Zij gingen met elkaar in gesprek over wat ze voor elkaar kunnen betekenen. Wat de een over heeft, is voor de ander wellicht waardevol. Het kan gaan om het inzetten van specifieke kennis. Of om gebruik maken van elkaars faciliteiten zoals een ruimte of materialen. Tijdens het diner was geld vragen taboe.

Er waren 21 bedrijven en 21 maatschappelijke organisaties aanwezig. Een bijzondere samenstelling. Grote bedrijven zoals het KNMI, RIVM, Bilthoven Biologicals en Sweco (voorheen Grontmij) waren aanwezig. Maar ook ZZP-ers met hun specifieke kennis. En bedrijven die qua grootte daar tussen in zaten. Veel bedrijven waren geen partner van Samen voor De Bilt maar bleken gedurende de avond absoluut maatschappelijk betrokken. Uiteindelijk zijn er tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties 81 matches gemaakt.

Een paar voorbeelden: Morgana Nederland en Gilde Personeel timmeren een konijnenhok voor de Schutsmantel. Coachgroep De Bilt gaat bij het RIVM een workshop verzorgen. Parel Promotie vernieuwt het logo van Platform Respectvol Samenleven. Greenlink en KNMI gaan lessen verzorgen op het Groenhorst College en de Oranje Nassau School. Groenhorst op zijn beurt ‘levert’ leerlingen aan de Voedselbank De Bilt om voedsel in te zamelen. En de Rotary gaat bij de Bremhorst de tuin in het voorjaar opknappen.

Door al deze acties wordt uiteindelijk de Biltse samenleving er beter van.

Samen voor de Bilt en MENS De Bilt konden dit diner organiseren door de medewerking van diverse bedrijven en maatschappelijke organisaties. Aangenaam ontwerp maakte de uitnodiging. Het diner was in Restaurant Hotel Van der Valk De Biltse Hoek. LFE wijnen uit Maartensdijk en de wijnbar ‘Een goed idee’, dat binnenkort geopend wordt in Bilthoven, boden wijnen aan. Mensen van steunpunt Vluchtelingen de Bilt maakten het dessert. De werkgroep Fairtrade leverde de Fairtrade sappen. Accon AVM hielden als accountants alle matches bij. Good Connection leidde de avond. Reinaerde had een bijzondere presentie voor de gasten gemaakt.

Samen voor De Bilt Maatschappelijk Diner 2016

Een geanimeerd diner

Samen voor De Bilt Maatschappelijk Diner 2016

Even voorstellen in 20 seceonden!

Samen voor De Bilt Maatschappelijk Diner 2016

Waar kunnen we elkaar helpen?

Samen voor De Bilt Maatschappelijk Diner 2016

Joanne Penning van Samen voor De Bilt opende het Maatschappelijk Diner 2016

Samen voor De Bilt Maatschappelijk Diner 2016

Het diner in vogelvlucht

Samen voor De Bilt Maatschappelijk Diner 2016

We hebben een match!

Samen voor De Bilt Maatschappelijk Diner 2016

Alles onder leiding van Reggy Broekhuijse van Samen voor Veenendaal

Samen voor De Bilt Maatschappelijk Diner 2016

Zojuist vastgelegd door notaris Frans van Beek de match tussen de WVT en Biltsehelpdesk.nl

Samen voor De Bilt Maatschappelijk Diner 2016

Voor een match hoefde je niet altijd op de knieën

Samen voor De Bilt Maatschappelijk Diner 2016

Notaris Frans van Beek had het werkelijk druk

Samen voor De Bilt Maatschappelijk Diner 2016

Samen voor De Bilt Maatschappelijk Diner 2016

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

1 Reactie

  • Reageer
    Samen voor De Bilt - Maatschappelijk Diner voor Biltse bedrijven
    21 december 2016 op 13:00

    […] aan tafel in de Biltsche Hoek Impressie De Bilt in Beeld d.d. 18 november 2016 – Maatschappelijk Diner Samen voor De Bilt (foto’s Hans Lebbe – HLP Images) Biltsche Courant d.d. 23 november 2016 – Eerste […]

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.