Voedselbank De Bilt actie bij Albert Heijn De Bilt

Voedselbank De Bilt Albert Heijn De Bilt actie

Voedselbank De Bilt en Albert Heijn De Bilt in actie

Afgelopen zaterdag waren vrijwilligers van Voedselbank De Bilt aanwezig bij Albert Heijn De Bilt. Gesteund door de Soroptimisten, zamelden zij gezamenlijk producten in voor Voedselbank De Bilt. Klanten van AH werden gevraagd of zij iets wilden kopen voor hun dorpsgenoten in nood. Het ging vooral om houdbare producten, die te vinden waren op een speciale tafel in de supermarkt waarbij de Soroptimisten de klanten hielpen. 

Na het afrekenen van de boodschappen konden klanten de gekochte artikelen achterlaten bij een van de vrijwilligers van Voedselbank De Bilt. Albert Heijn DeBilt (Looydijk) en Voedselbank De Bilt  spreken van een zeer succesvolle actie! Het resultaat was overweldigend!

Albert Heijn De Bilt doneert 10% extra

“Albert Heijn De Bilt onderhoudt een goede relatie met de Voedselbank De Bilt,” vertelt filiaalmanager Jan-Mark Dorland. “Op basis van de totale opbrengst die dag, doneert Albert Heijn De Bilt nog eens 10% extra in producten voor de Voedselbank.”

Financiële nood

Voedselbank De Bilt geeft sinds 2011 voedselpakketten uit aan gezinnen die in financiële nood zijn geraakt. Wekelijks ontvangen zo´n 60 huishoudens, voor in totaal 200 volwassenen en kinderen, een pakket. Hiermee wordt tevens de verspilling van voedsel tegen gegaan.

Albert Heijn De Bilt in actie:

Bij de ingang stond de actie aangegeven en waar Voedselbank De Bilt naar op zoek was

Bij de ingang stond de actie aangegeven en waar Voedselbank De Bilt naar op zoek was

Bij de tafel werd tekst en uitleg gegeven

Bij de tafel werd tekst en uitleg gegeven

De Soroptimisten vertelden alles over Voedselbank De Bilt en de producten

De Soroptimisten vertelden alles over Voedselbank De Bilt en de producten

Er werden diverse gesprekken gevoerd over de noden van sommige bewoners van De Bilt

Er werden diverse gesprekken gevoerd over de noden van sommige bewoners van De Bilt

Onder andere vrijwilliger Leo nam de producten met enthousiasme en respect in ontvangst

Onder andere vrijwilliger Leo nam de producten met enthousiasme en respect in ontvangst

"Op basis van de totale opbrengst die dag, doneert Albert Heijn De Bilt nog eens 10% extra in producten voor de Voedselbank," vertelt filiaalmanager Jan-Mark Dorland.

“Op basis van de totale opbrengst die dag, doneert Albert Heijn De Bilt nog eens 10% extra in producten voor de Voedselbank,” vertelt filiaalmanager Jan-Mark Dorland.

 

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.