FC De Bilt 1 met 5-3 winst de winterstop in

Het beslissende doelpunt van Tom Karst, die het eerste voorbij de tegenstander bracht 4-3!

Het was afgelopen zaterdagmiddag wel even heel spannend. Kort na aanvang van de wedstrijd tegen Be Fair 1 uit Waddinxveen, stond de thuisploeg al snel op 0-3 achterstand! Gelukkig kwam het eerste van FC De Bilt daarna goed op gang en gingen de rust in met 2-3.

Na de rust had het eerste het spel beter onder controle en werden de aanvallen van Be Fair goed onderschept, terwijl FC De Bilt een aanvallende pot voetbal speelde. Na de gelijkmaker hadden de mannen de smaak goed te pakken en het kon niet uitblijven dat er een vierde goal gescoord zou worden. Het was een prachtig doelpunt van Tom Karst, die zorgde dat FC De Bilt voorbij de tegenstander ging met 4-3. Uiteindelijk werd het door een fout in de verdediging van Be Fair nog 5-3 ook!

Het eerste van FC De Bilt kan met deze gewonnen wedstrijd met een rustig gevoel de winterstop in.

Het was regelmatig druk voor het doel van de tegenstander

De tegenstander was het aan alles gelegen om de 0-3 vast te houden

Langzaam kwam de thuisclub in het spel en werden de aanvallen adequaat afgeslagen

Het duurde dan ook niet lang tot dat het eerste doelpunt voor de thuisploeg viel

Nogmaals het mooiste moment in de wedstrijd waarmee de tegenstander op achterstand werd gezet

Reden voor een kort feestje

Uiteindelijk rolde er nog een vijfde bal in het doel van Be Fair

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2020 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.