Fluitenkruid langs het Kikkerpad, mooi!

Fluitenkruid langs het Kikkerpad

Fluitenkruid langs het Kikkerpad

Elk voorjaar weer een fantastisch gezicht! Het bloeiende fluitenkruid langs het Kikkerpad in de Ruigenhoekse polder. De kikkers zijn trouwens ook ontwaakt uit hun winterslaap. Het is daar een gekwaak van jewelste! Heerlijk!

Fluitenkruid langs het Kikkerpad

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht