Kerstmarkt Oostbroek warm en gezellig

Kerstmarkt Oostbroek goed bezocht: het was warm en gezellig in ’t Winkeltje

Afgelopen zaterdag was het weer grijs en grauw, maar in ’t Winkeltje van Oostbroek was het warm en gezellig. Velen hadden het natte, mistige weer getrotseerd en bezochten de kerstmarkt op Oostbroek. Buiten waren heel wat kraampjes opgetuigd met allerhande leuke spulletjes en heerlijkheden. In ’t Winkeltje was het een en al kerstsfeer met grappige kerstcadeautjes, natuurboeken, kaarten en biologische (streek)producten. Er werd koffie, thee, chocolademelk en glühwein geserveerd, al dan niet vergezeld van heerlijke cake of taart.

Kerstmarkt Oostbroek: biologische streekproducten

Kerstmarkt Oostbroek werd goed bezocht

Het was gezellig druk in ’t Winkeltje

In ’t Winkeltje van Oostbroek verzorgde dit duo live muziek: fijne liederen, mooi gezongen en soepel gitaarspel om het geheel te omlijsten

Live muziek die de sfeer er goed in bracht

schrijfster en fotografe Marijke van Eijkeren signeerde haar recent verschenen boek: “Kromme Rijn het landschap”. Van elk verkocht exemplaar gaat 1 euro naar het Utrechts Landschap. Vandaag kon Marijke al een cheque van 400 euro overhandigen.

Marijke van Eijkeren signeerde haar boek “Kromme Rijn, het landschap”

Kerstmarkt Oostbroek: veel grappige snuisterijen

Kerstmarkt Oostbroek

Deze snuisterijen en streekproducten zullen het vast goed doen onder de kerstboom

In het grote huis werden verhalen verteld. Daar was ook veel belangstelling voor. Kinderen zowel als volwassenen zaten aandachtig te luisteren.

In het grote huis werden verhalen verteld

Buiten waren diverse kraampjes opgesteld waar leuke en lekkere producten te koop werden aangeboden

Kerstmarkt Oostbroek warm en gezellig

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

1 Reactie

  • Reageer
    AANKODIGING: Kerstmarkt Landgoed Oostbroek - DeBiltinBeeld.nl
    7 december 2017 op 10:01

    […] KLIK hier voor het beeldverslag van vorig jaar. […]

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.