Kerstpakketten Rotary De Bilt-Bilthoven voor gezinnen Voedselbank De Bilt

Peter van Eijken en Peter Dapper overhandigen de kerstpakketten aan Voedselbank De Bilt-voorzitter Rob Veerman (rechts)

Op de vrijdag voor de Kerst, worden de gezinnen die afnemer zijn bij Voedselbank De Bilt verrast met een kerstpakket. Dit Kerstpakket is geheel op maat samengesteld door de leden van Rotary De Bilt-Bilthoven.

“Het initiatief is genomen door de Commissie Samenleving,” vertelt Klaas Kuiken. “Wij hebben de 55 leden van Rotary De Bilt-Bilthoven gevraagd ieder een kerstpakket te vullen aan de hand van de gezinssamenstelling. De actie is verder geheel gecoördineerd door Peter van Eijken, Cyrilla Dimitroff en Albert Agterberg.”

Peter van Eijken: “De leden konden hun met zorg samengestelde kerstpakket inleveren bij Van Eijken Optiek of bij Dapper Kantoorvakhandel. Afgelopen vrijdag hebben we de kerstpakketten officieel overgedragen aan Voedselbank De Bilt-voorzitter Rob Veerman.”

Een warme deken

“Inmiddels is dit een jaarlijks terugkerend gebeuren,” vertelt Rob Veerman. ”De gezinnen zijn ongelooflijk blij met het kerstpakket. Ze zijn erg dankbaar met dit gebaar en voelen dit als een warme deken vanuit de samenleving.”

“Het zijn wat luxere producten die normaal gesproken niet in de wekelijkse pakketten zitten,” vervolgt Peter van Eijken. “Elk Rotary-lid stelt het pakket helemaal zelf samen voor één gezin. Je moet dan denken aan kerstservetten, een tafellaken, kaarsen en wat luxere houdbare producten. Wij willen hiermee deze gezinnen een steuntje in de rug geven.”

Een bestelauto vol kerstpakketten

Vele leden hadden er een mooi pakket van gemaakt

 

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.