Zorgboerderij Griftenstein & Zorg viert 5-jarig bestaan

Griftenstein en Zorg De Bilt 5 Jaar

Een hele grote verrassing op het jubileumfeest was wel het voorstellen van de twee nieuwe paarden voor de zorgboerderij

Gisteren was het groot feest bij Zorgboerderij Griftenstein & Zorg in De Bilt. Zij vierden hun 5-jarig bestaan met een groot feest voor medewerkers, vrijwilligers en natuurlijk de cliënten van de zorgboerderij. Ook wethouder Anne Brommersma was van de partij om dit initiatief een hart onder de riem te steken. Naast het officiële gedeelte was er veel ruimte voor sport en spel, in en rondom Stal Griftenstein.

Griftenstein & Zorg

Griftenstein & Zorg is een zorgboerderij gehuisvest in een pensionstal voor paarden. Op deze schitterende locatie bieden zij als zorgboerderij een fijne plek voor mensen van alle leeftijden die begeleiding nodig hebben of een nuttige dagbesteding zoeken. Een plek om tot rust of… om juist in beweging te komen en talenten te (her)ontdekken.Griftenstein & Zorg is een zorgboerderij met een vooruitstrevend en uniek beweegprogramma en biedt zorgvraaggestuurde activiteiten voor jong en oud. Meer weten over Griftenstein, klik dan HIER!

Griftenstein en Zorg De Bilt 5 Jaar

Letterlijk een volle bak! Velen waren op het feest afgekomen

Griftenstein en Zorg De Bilt 5 Jaar

Wethouder Anne Brommersma spreekt de aanwezigen toe met naast haar eigenaar Stal Griftenstein Huub Peek en Suzanne Baan van Griftenstein & Zorg

Griftenstein en Zorg De Bilt 5 Jaar

Proost! Op 5 jaar zorgboerderij

Griftenstein en Zorg De Bilt 5 Jaar

Een heuse hindernisbaan

Griftenstein en Zorg De Bilt 5 Jaar

De mooiste creaties ontstonden bij het schminken

Griffenstein en Zorg De Bilt 5 Jaar

Velen versierde een hoefijzer, een precies karweitje

Griftenstein en Zorg De Bilt 5 Jaar

Buiten werd er gebokst onder leiding van Debby

Griftenstein en Zorg De Bilt 5 Jaar

En er kon er pony worden gereden

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht