Kerst bij Beerschoten trekt veel publiek

Beerschoten met levende Kerststal

Vandaag was het gezellig druk op Landgoed Beerschoten. Velen waren op Eerste Kerstdag afgekomen op onder andere de levende kerststal. Een jaarlijkse traditie die op beide Kerstdagen van 11.00 tot 16.00 uur is te bezichtigen. Verder is er voor de kinderen veel vermaak zoals paardrijden of met paard en wagen een ritje in het bos maken.

Er is er warme chocolademelk, glühwein en waren er Eerste Kerstdag poffertjes te krijgen. Daarnaast is er op Tweede Kerstdag ook een koor (Castellum Singers) te belusiteren (13.00 en 14.30 uur) en kan men op beide Kerstdagen een wandeling maken op de landgoederen Beerschoten en Houdringe (de excursie start om 14.00 uur). Broodjes bakken boven een houtvuur kan op Tweede Kerstdag vanaf 12.00 uur. De medewerkers van Utrechts Landschap hebben er weer een fantastisch evenement van gemaakt.

Een sfeerportret

Het was een komen en gaan van bezoekers aan de levendeKerststal

Maria en Jozef met het kindeke

Het was gezellig druk

Een rondje met paard en wagen over het landgoed

En dat buitenspelen hongerig maakt was te zien aan de rij voor de poffertejs

Versgebakken poffertjes

Beerschoten

Een rondje op een rendierpaardje

Kerst bij Beerschoten trekt veel publiek

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

1 Reactie

  • Reageer
    AANKONDIGING: Kerst bij Beerschoten - DeBiltinBeeld.nl
    20 december 2017 op 17:01

    […] Nog meer foto’s bekijken van 2016? KLIK hier! […]

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.