AANKONDIGING: Kerst bij Beerschoten

Beerschoten Levende Kerststal Utrechts Landschap

Ook dit jaar is er weer een levende kerststal op Landgoed Beerschoten

Op beide kerstdagen zijn er ook dit jaar weer leuke activiteiten op Landgoed Beerschoten, zoals de levende kerststal en een speurtocht “midden in de winternacht”. En u kunt een ritje maken met  de groenkoets.

Vanaf 12.00 uur wordt er glühwein en chocolademelk geschonken.

Ook is er op beide dagen om 14.00 uur een wandelexcursie half Beerschoten en half Houdringe. Uitgebreide informatie vindt u bij “wandelexcursies”.

Op 1e kerstdag is er is een poffertjeskraam vanaf 12.00 uur.

Op 2e kerstdag kan je vanaf 12.00 uur broodjes bakken boven de vuurkorf. Het koor Castellum Singers treedt op om 13.00 uur.

Beerschoten Kerststal Utrechts Landschap

Ook dit jaar weer poffertjes op Eerste Kerstdag

Beerschoten Kerststal Utrechts Landschap

Vorig jaar trok de levende kerststal veel bekijks

Nog meer foto’s bekijken van 2016? KLIK hier!

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht