Rabobank Aandeel in Elkaar Week bij Leendert Meeshuis

Rabobank Aandeel in Elkaar Leendert Meeshuis Bilthoven

De bewoners van het Leendert Meeshuis gingen op stap met een heuse Jan Plezier!

Woensdagmiddag was het een groot feest in en rondom het Leendert Meeshuis in Bilthoven. Medewerkers van Rabobank Rijn en Heuvelrug bezorgden de 70 bewoners van de twee locaties een fantastische middag. Ze bakten in het kader van de Aandacht in Elkaar Week, wafels voor iedereen, ook voor het personeel of gingen uit rijden met paard en wagen!

De koets en paarden werden door de Prinses Maxima Manege uit Den Dolder ter beschikking gesteld inclusief koetsier! Hierdoor konden ook bewoners met een rolstoel ook mee.

Vrijwilligerswerk

Rabobank Rijn en Heuvelrug is het hele jaar door betrokken bij de regio en versterkt de omgeving in sociaal-economisch en maatschappelijk opzicht. Tijdens de Aandeel In Elkaar Week legt de bank hier nog eens extra de focus op. In deze week, van 1 t/m 4 oktober, steken de medewerkers van Rabobank Rijn en Heuvelrug massaal de handen uit de mouwen bij maatschappelijke organisaties in de regio. Meer dan 100 enthousiaste medewerkers zetten zich deze week in bij diverse vrijwilligersprojecten in de omgeving van de bank.

Inzameling Dress for Succes

Daarnaast zamelen de medewerkers gedurende deze week kleding in voor Dress for Succes. Een stichting die mensen met een laag of geen inkomen goed verzorgd voor de dag laat komen voor bijvoorbeeld een sollicitatietraject.

Rabobank Aandeel in Elkaar Leendert Meeshuis Bilthoven

De medewerkers van Rabobank Rijn en Heuvelrug worden door Heleen en Edmé voorbereid op de middag

Rabobank Aandeel in Elkaar Leendert Meeshuis Bilthoven

Ondertussen bakte een team van Rabobankers de heerlijkste wafels

Rabobank Aandeel in Elkaar Leendert Meeshuis Bilthoven

Tot straks!

Rabobank Aandeel in Elkaar Leendert Meeshuis Bilthoven

De bewoners van alle afdelingen werden op hun wenken bediend door de wafel-brigade

Rabobank Aandeel in Elkaar Leendert Meeshuis Bilthoven

Het tweespan op pad voor de volgende ronde!

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht