Winterse taferelen in Het Oude Dorp De Bilt

Wintermarkt rondom de Dorpskerk

Wintermarkt rondom de Dorpskerk

Op 16, 17 en 18 december vinden de Winterse Taferelen in het Oude Dorp plaats. Op verschillende plekken bij mensen en bedrijven thuis en/of op straat worden winterse activiteiten georganiseerd. In de straten is op deze dagen extra kerstverlichting.

Op 16 december vindt in het Oude Dorp van De Bilt van 16.00-22.00 uur een winter/Kerstmarkt plaats. Er zijn kramen met design, zoals sieraden, hoeden, tassen, glas- en schilderkunst, tuin- en woondecoraties. Ook aan culinaire zaken is gedacht.

Verschillende bedrijven waaronder Kunst&Licht&Glas, Modeatelier Bettina en de galerie Ruimte voor Kunst zijn die avond extra geopend.

Op zaterdag 17 december zijn diverse bedrijven en galerieen in winterse sferen gehuld en er zijn nog allerlei andere  leuke activiteiten in voorbereiding.

Op zondag 18 december is er van alles te doen bij Kunst&Licht&Glas. Het Utrechtse koor Sophies Voice brengt om 15.00 en om 16.00 uur een bijzonder programma.

Kijk voor het laatste nieuws over de Winterse Taferelen in De Bilt op de Facebookpagina van Wintermarkt De Bilt.

Wintermarkt en andere winterse taferelen rondom de Dorpskerk

Wintermarkt en andere winterse taferelen rondom de Dorpskerk

Winterse taferelen in Het Oude Dorp rondom de Dorpskerk in De Bilt

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.