Eerste IJsdag en Rijpdag in het Van Boetzelaerpark

IJsdag

Een prachtig begin van de dag in het Van Boetzelaerpark

Gisteren 29 december 2016 was het in De Bilt de eerste officiele IJsdag van 2016. De temperatuur kwam de hele dag niet boven de 0-graden. Om precies te zijn bleef het kwik steken op -0,8 graden. Vanmorgen werden we wakker in een prachtige wit berijpte wereld. Rijpdag! Vandaar op pad met de camera in het Van Boetzelaerpark.

IJsdag officieel vastgesteld door het KNMI in De Bilt, aan de overkant van het Van Boetzelaerpark!

IJsdag

Je kon blijven fotograferen, zo mooi!

IJsdag

Prachtige details met rijp

IJsdag

De eenden en ook meeuwen kwamen graag even voor een snel ontbijt

De eerste IJsdag en vandaag een mooie Rijpdag

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

1 Reactie

  • Reageer
    Kees v gogh
    1 januari 2017 op 11:42

    Onder het genot van het nieuwjaar concert genoten van je schitterende foto,s

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.