AANKONDIGING 14 december Wintermarkt én Dorpsmarkt Oude Dorp De Bilt

Wintermarkt in Het Oude Dorp van De Bilt rondom de Dorpskerk

Wintermarkt in Het Oude Dorp van De Bilt rondom de Dorpskerk

Op vrijdag 14 december bruist het in Het Oude Dorp van De Bilt. Er vinden maar liefst twee markten plaats. De Wintermarkt rondom de Dorpskerk en de Dorpsmarkt op het pleintje aan de Dorpsstraat. De Dorpsmarkt is van 15.00 tot 20.00 uur en is dé plek voor een lekker en divers assortiment van lokale (voedsel)producenten! De Feeërieke Wintermarkt start om 16.00 en is open tot 22.00 uur met 60 mooi verlichte kramen.

Lees hieronder het interessante programma van beide markten

Feeërieke Wintermarkt in het Oude Dorp van De Bilt

Vlak voor de Kerstdagen, op vrijdagavond 14 december, vindt in het oude hart van De Bilt weer de jaarlijkse Wintermarkt plaats. Rondom de Dorpskerk zullen tussen 16:00 en 22:00 uur in deze voor Kerst zo karakteristieke omgeving mooi verlichte kramen staan. De markt zal, zo zeggen de organisatoren, de sfeer uitstralen die de bezoeker in deze tijd van het jaar verwacht. De toegang is uiteraard gratis.

Wintermarkt in Het Oude Dorp van De Bilt rondom de Dorpskerk

Wintermarkt in Het Oude Dorp van De Bilt rondom de Dorpskerk

60 kramen

Op deze unieke Wintermarkt in de avonduren komen ruim 60 kramen te staan die de bezoekers in kerststemming zullen brengen. Dat betekent een ruim aanbod van allerlei artikelen die kunnen worden toegevoegd aan de huiselijke versiering tegen het einde van het jaar. En meer dan dat. Vanzelfsprekend wordt de inwendige mens niet vergeten.

Kerstmarkt Het Oude Dorp De Bilt

Breed assortiment

Wat wordt er allemaal aangeboden op de markt? Kerststukjes en kerstkaarten natuurlijk, maar ook sierraden en keramiek. Kinderartikelen ontbreken ook niet, evenals boeken, dekentjes en kunstvoorwerpen. En om in de sfeer te blijven: leuke kerstcadeautjes, decoratiemateriaal en kerstcuriosa. Voor iedereen is er wel iets van zijn of haar gading te vinden. Rondneuzen op een markt als deze is altijd leuk; verkopen doen de aanbieders graag! Natuurlijk zijn er op de Wintermarkt ter plekke gebakken verse oliebollen verkrijgbaar. En ook glühwein zal niet ontbreken. Daarnaast is er catering aanwezig waar zowel koffie, thee, chocolademelk, frisdranken en een biertje als (warme) hapjes verkrijgbaar zullen zijn. Alles in teken van sfeer.

BIJZONDERE DORPSMARKT!

Biologische Dorpsmarkt De Bilt

De Biologische Dorpsmarkt van De Bilt zal ook deze keer vele producenten naar de Dorpsstraat lokken. Agneskruiden is er deze keer ook weer bij 

Het is precies één jaar geleden dat de eerste Dorpsmarkt werd geopend door wethouder Anne Brommersma. Een jaar later is het dé plek voor een lekker en divers assortiment van lokale (voedsel)producenten! Aanstaande vrijdag 14 december van 15.00 tot 20.00 uur is het weer zover en staat de markt weer op het plein de Dorpsstraat. De deelnemers zorgen eveneens voor lekkere hapjes, live muziek en vermaak.

Rondom het vuur

Rond een gezellig vuurtje kun je luisteren naar mooie verhalen en om half zes is er prachtige muziek gezongen door het koor With Pleasure. Tussen de Dorpsmarkt en de Wintermakrt die tegelijkertijd op het kerkplein is, zijn er allerlei sfeervolle activiteiten en belevenissen: maak een schimmenspel bij Bonbon Margo (15.30-20.00 uur) of luister naar Sophie’s Voice bij Kunst & Licht (19.30 en 20.30 uur). Maar kom vooral langs voor de leukste, lekkerste producten uit De Bilt en omgeving! Kijk voor de deelnemers op biltsheerlijk.

Biologische Dorpsmarkt De Bilt

De Dorpsmarkt wordt ook dit keer weer extra gezellig door de live muziek

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht