Finissage Galerie Mi Bilthoven

Vandaag was het de laatste dag van de huidige expositie in Galerie Mi van een zestal kunstenaars. Een gezellige finissage waarbij de kunstnaars en kunstliefhebbers elkaar konden ontmoeten. Een aantal kunstwerken wisselde deze middag op de valreep nog van eigenaar. Op naar de volgende expositie van 18 maart tot en met 29 april a.s. met kunstwerken van Henriëtte van Gasteren, John Spek, Jacqueline Tijssen, Marc van der Zwet en van de Biltse kunstenaar Els van Stratum!

De officiele opening van deze expostie zal plaatsvinden op zondag 26 maart 2017 om 15.00 uur door de Bilhtovense nieuwslezer Astrid Kersseboom.

Galerie Mi
Beethovenlaan 13
3723 JJ Bilthoven
06 – 30726338
mirande3@hotmail.com
www.galeriemi.nl

 

Finissage

Kunstenaars en kunstliefhebbers konden ontmoette elkaar deze middag

Finissage

Het koortje van Ans VInk

Finissage

Mirande Waterlaat (links) is erg tevreden met het verloop van deze exposite

Finissage

In de laatste weken werden nog een aantal kunstwerken ‘ingevlogen’ van Ella Steenmeijer

 

Finissage Galerie Mi

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.