Doet u mee met de NLdoet-dagen?

NLdoet

Tijdens NLdoet 2016 werd er hard gewerkt in ‘De Biltse Biet’

Op vrijdag 10 en zaterdag 11 maart a.s. wordt in de gemeente De Bilt weer heel veel vrijwilligerswerk gedaan. Het zijn dan de landelijke NLdoet-dagen! U kunt zich individueel opgeven voor een klus, maar ook als team! Bedrijf, instelling, ondernemersvereniging, of serviceclub? Schrijf u in!

Het is verfrissend eens iets heel anders te doen met bijvoorbeeld collega’s. Tegelijkertijd betekent uw gezamenlijke inspanning veel voor de ander. Er zijn diverse klussen te doen waarvoor u zich kan opgeven.

Inschrijven:

Stuur een mail naar Samen voor De Bilt Judith Boezewinkel judith@samenvoordebilt.nl.

Een impressie van NLdoet van 2016!

Scholieren bakte pannenkoeken in 2016 voor de bewoners van De Koperwiek

Dit was een flinke klus bij Jeugdcentrum W4, maar het team klaarde het wel!

Vele handen zorgden dat deze checklist aan het einde van NLdoet helemaal was afgevinkt!

NLdoet

Ook toenmalig burgemeester Arjen Gerritsen liet zich van zijn ‘handen uit de mouwen-kant’ zien en gaf het startsein voor NLdoet 2016 in De Bilt

Snoeien bij Thomashuis Maartensdijk

Wel een gelukje, in 2016 was het prachtig weer!

NLdoet

BCB-leden gingen in 2016 een wandeling maken met bewoners van de Koperwiek

NLdoet De Bilt wordt mogelijk gemaakt door Samen voor De Bilt en MENS De Bilt

Samen voor de Bilt inspireert, activeert en faciliteert het Biltse bedrijfsleven om Maatschappelijk Betrokken Ondernemen in te vullen. Adviseert bedrijven over wat Maatschappelijk Betrokken Ondernemen voor hen kan betekenen. Biedt een actief Bilts netwerk van betrokken bedrijven en organisaties.

Mens De Bilt is de Biltse organisatie voor maatschappelijke ondersteuning. Ze brengen mensen bij elkaar en staan midden in de samenleving. Ze weten wat er leeft en willen graag dat iedereen meedoet. U kunt bij MENS De Bilt terecht met al uw vragen en ideeën over welzijn, wonen en zorg. We ondersteunen inwoners met goede ideeën en initiatieven en bieden hulp als het nodig is.

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2020 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.