8 februari 2017: kennismakingsavond opleiding tot provocatief coach

Kennismakingsavond Provocatief Coach

Durft u uw cliënten uit te dagen en te prikkelen om ze zelf tot de juiste beslissingen te laten komen? Als provocatief coach krijgt u de juiste instrumenten hiervoor aangereikt! Wij leren u hoe je dit met de juiste dosis humor, liefde en uitdaging kunt bereiken.

Op deze avond krijgt u meer inzicht in Provocatieve Coaching doordat u vragen kunt stellen aan de trainer en ex-deelnemers. En natuurlijk zelf ervaren wat het duurzame effect kan zijn van Provocatieve Coaching!

Wat krijgt u op de kennismakingsavond?

  •  Vijf manieren hoe u ook nu al provocatief aan de slag kunt gaan
  •  Essentiële stappen die u moet maken als u wilt dat jouw cliënt de juiste beslissingen 
maakt
  •  De belangrijkste redenen waarom u met gewoon coachen soms niet tot de kern 
doordringt
  •  De 3 grootste fouten die coaches, trainers en adviseurs maken waardoor de klant 
niet geholpen wordt
  •  Concrete oefening om morgen gelijk mee te werken 
Wat levert het uw cliënten op?
  • Uw cliënt leert zijn eigen kracht opnieuw te ontdekken, zodat hij zelf de juiste keuze kan maken voor de gewenste duurzame verandering die plaats moet vinden.

“ Maak het wat erger, om het vervolgens beter te maken.” Voor wie?

Wilt u zich oriënteren of deze manier van coachen/psychologie iets voor u is? Dan is deze avond voor geschikt. Vendl Opleiden & Ontwikkelen is de juiste partner voor uw opleiding als Provocatieve coach. Adélka is één van de bekendste provocatieve coaches van Nederland en heeft het boek “U lijkt me een vrij hopeloos geval” geschreven, over feiten en misverstanden van provocatief coachen. Doelgroep bestaat onder andere uit: coaches, trainers, psychologen, vertrouwenspersonen, mediators, maatschappelijk werkers en docenten.

Datum: 8 februari 2017

Waar: Soestdijkseweg-Zuid 217 in Bilthoven Tijd:

Van 19.00 – 21.30 uur

Provocatief coach

Adelka Vendl Provocatief Coach

Provocatief coach

Provocatief Coachen

8 februari 2017: kennismakingsavond opleiding tot provocatief coach

 

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.