Perron Peet heeft de lekkerste zelfgebakken taarten

Bij Peet Hollandssche Rading

Bij Peet Hollandssche Rading is het altijd gezellig en ben je meer dan welkom

Zin in een lekker stuk taart? Reis dan af naar Hollandsche Rading. Per trein, per auto, per fiets of te paard, het kan allemaal. En strijk neer bij Perron Peet. Eenmaal aangekomen bij de kiosk bij station Hollandsche Rading wordt een ieder hartelijk ontvangen. Je kunt er plaats nemen aan een van de tafeltjes binnen of buiten of aan de leestafel aan het raam.

Zelfgebakken taart bij Perron Peet

Heb je eenmaal een blik geworpen op de heerlijke zelfgebakken taarten in de vitrine dan ben je snel verkocht. Aan tafel met een stuk pecan pie, cheesecake, witte chocoladetaart, appeltaart of worteltaart en daarbij een heerlijke kop koffie of thee. Meer zin in iets hartigs? Lekkere broodjes zijn er ook. Dit is gewoon de perfecte plek om bij te tanken na een stevige wandeling over het Bert Bos pad bijvoorbeeld of in het Goois Natuurreservaat. Natuurlijk kun je een stevige wandeling ook hier beginnen. Wat je ook doet, je doet het goed als je het combineert met een heerlijke zoete of hartige happa bij Perron Peet.

De kiosk van station Hollandsche Rading

De kiosk van station Hollandsche RadingBij Peet Hollandssche Rading

Bij Peet Hollandssche Rading

Bij Peet Hollandssche Rading

Deze meiden ontvangen de bezoekers hartelijk

Bij Peet Hollandssche Rading

Het vergeten boodschappen hoekje

Bij Peet Hollandssche Rading

Bij Peet achter met voorbijrazende trein

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.