BCM Open Bridgedrive voor Vierstee 2.0

Bridgedrive

BCM Open Maartensdijkse Bridgedrive in de Vierstee

Gisterenmiddag werd de BCM Open Maartensdijkse Bridgedrive gespeeld. Een evenement dat speciaal was georganiseerd door Bridge Club Maartensdijk (BCM) om een steentje bij te dragen aan de renovatie van de Vierstee. Vanmiddag verschenen 54 enthousiaste koppels om de degens me elkaar te kruisen op de bridgetafel. Naast leden van BCM speelden vanmiddag ook een groot aantal gastspelers mee waaronder wethouder Madeleine Bakker-Smit.

De bridgers betaalden 15,- euro inschrijfgeld per koppel. Dit bedrag kwam in zijn geheel ten goede aan de stichting Vierstee 2.0. In de pauze werd er ook nog  een loterij gehouden met vele leuke prijzen, ook deze opbrengst was voor Vierstee 2.0. De totale opbrengst van maar liefst € 1.500,-, werd overhandigd aan Vierstee 2.0 voorzitter Edwin Plug, die zeer verguld was met deze bijdrage.

Winnaars

De hoogste score was voor Anneke de Jong en Toon Smits. Proficiat voor deze 68.25 % een ere oorkonde was dus echt op zijn plaats!

Bridgedrive

In een prima sfeer werd er gespeeld

De arbiters hadden het er druk mee om iedereen te helpen met kaarten

Iedereen had het prima naar zijn of haar zin

Als enige bridgeclub in Nederland gebruikt BCM het arbitter oproepsysteem. Het is een eigen vinding, die door BCM is ontwikkeld. Ook de Brigdebond heeft veel belangstelling voor dit systeem

Ook wethouder Madeleine Bakker-Smit legde een kaartje mee

BCM Open Bridgedrive voor Vierstee 2.0

 

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.