Nieuwjaarsreceptie 2020 gemeente De Bilt druk bezocht

Gemeente De Bilt Nieuwjaarsreceptie 2020

Vele belangstellenden waren naar het gemeentehuis gekomen om onder andere te luisteren naar de jaarrede van de burgemeester

Gisterenavond hield de gemeente De Bilt de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Het college van burgemeester en wethouders ontving vele inwoners en vertegenwoordigers uit diverse geledingen van de maatschappij. Ook sprak burgemeester Sjoerd Potters de jaarrede uit, waarin hij het afgelopen jaar de revue liet passeren en een blik op de toekomst gaf.

De burgemeester houdt zich nog steeds vast aan zijn wensen van 2019: daadkracht, samenwerking en vertrouwen. In dat kader passeerden een aantal markante gebeurtenissen in 2019 zoals de installatie van de kinderburgemeester Carmen en het boerenprotest. Ook bestede de burgemeester aandacht aan het jaar waarin we 75 jaar bevrijding vieren en dat dit in De Bilt al binnenkort begint door de herdenking van de slachtoffers van de Holocaust. Daarnaast zullen er rond 5 mei diverse evenementen plaatsvinden waaronder een vrijheidsontbijt. De hele speech van de burgemeester kunt u hier nalezen.

Gemeente De Bilt Nieuwjaarsreceptie 2020

Sparks of Joy uit Westbroek ontvingen de bezoekers met zang in de hal van Jagtlust

Gemeente De Bilt Nieuwjaarsreceptie 2020

De aanwezigen werden allemaal persoonlijk ontvangen door de burgemeester en wethouders

Gemeente De Bilt Nieuwjaarsreceptie 2020

Veel vertegenwoordiging vanuit het verenigingsleven

Gemeente De Bilt Nieuwjaarsreceptie 2020

Ook politici waren naar de bijeenkomst in de Mathildezaal gekomen

Gemeente De Bilt Nieuwjaarsreceptie 2020

Burgemeester Sjoerd Potters blikt terug en kijkt vooruiit

Gemeente De Bilt Nieuwjaarsreceptie 2020

Burgemeester Sjoerd Potters heft het glas samen met kinderburgemeester Carmen Braak

Gemeente De Bilt Nieuwjaarsreceptie 2020

Een delegatie van het Nederlands Brandweerorkest zorgt voor de muzikale omlijsting

Gemeente De Bilt Nieuwjaarsreceptie 2020

Ook de brandweer was aanwezig

Nieuwjaarsreceptie 2020 gemeente De Bilt druk bezocht

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht