Opening Jubileumtentoonstelling Galerie Mi

Jubileumtentoonstelling

De Jubileumtentoonstelling werd geopend door Astrid Kersseboom, plaatsgenoot en NOS-nieuwslezeres

Niemand minder dan Astrid Kersseboom opende afgelopen zondagmiddag de jubileumtentoonstelling van Galerie Mi. Galerie Mi bestaat precies twee jaar. Een goede gelegenheid om de vernissage eens extra groots op te zetten. Vele kunstliefhebbers waren op deze speciale opening afgekomen. Het was dan ook gezellig druk bij Galerie Mi.

De tentoonstelling toont werken van John Spek (keramiek), Jacqueline Tijssen (keramiek), Henriëtte van Gasteren (fotografie), Marc van Zwet (schilderijen) en last but not least de Biltse kunstenares Els van Stratum (schilderijen). Een gevarieerd aanbod met voor elk wat wils.

De expositie is te bezichtigen tot en met zaterdag 29 april 2017:
donderdag     14.00 uur – 17.30 uur
vrijdag            14.00 uur – 17.30 uur
zaterdag         14.00 uur – 17.30 uur
en op afspraak

Galerie Mi
Beethovenlaan 13
3723 JJ Bilthoven
06 – 30726338
mirande3@hotmail.com
www.galeriemi.nl

Het was gezellig druk bij Galerie Mi

Een grote variatie aan kunst

Veel stof voor gesprekken

Astrid Kersseboom richtte ook het woord tot Galeriehoudster Mirande Waterlaat

Marc van der Zwet, Jacqueline Tijssen, Henriëtte van Gasteren en Els van Stratum werden eveneens toegesproken

Keramiek van jacqueline Tijssen met op de achtergrond de Bilfies van Els van Stratum

Er waren verwachte en onverwachte ontmoetingen tussen de kunstliefhebbers

Naast het genieten van de kunst, kon men ook genieten van een heerlijk zonnetje 

Opening Jubileumtentoonstelling Galerie Mi

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.