Heb jij de quiz over de gemeente De Bilt al ingevuld?

Bilthoven Noord

Eén van de vragen uit de Quiz over gemeente De Bilt: dit huis werd in opdracht van componist Julius Röntgen gebouwd, hoe noemde hij het?

Nog niet? Doe dit dan uiterlijk 9 juni a.s. op 10 juni worden de winnaars van de vele mooie prijzen bekend gemaakt.

Een quiz met vragen als:
Wanneer is de huidige gemeente De Bilt ontstaan?
Wanneer kreeg Bilthoven een station?
Dit en vele andere vragen vind je in dé quiz over de gemeente! Maak hem snel en win!

In deze tijd kunnen we allemaal wel wat afleiding gebruiken, en zijn (verre) uitjes even minder mogelijk. Gelukkig heeft onze gemeente een hoop moois te bieden! Niet alleen qua omgeving, natuur en monumenten maar ook qua levensbehoeften en andere zaken is er veel aanbod in de gemeente:

Restaurants, bakkers, visboeren, slagers, telecomzaken, verfwinkels, kledingwinkels en andere modezaken, ambachten (schoenmakerijen en dergelijke), bloemisten, slijters, delicatessenzaken, cadeau- en conceptwinkels, fietsenmakers… noem het allemaal maar op, we hebben het in de gemeente!

Dé quiz over de gemeente!! Vul hem in en maak kans op mooie prijzen! KLIK op https://www.elaxxl.nl/quiz-gemeente-de-bilt/

 

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht