Charolais kalfje met mama in de wei in Hollandsche Rading

Charolais kalfje in de wei

Dit leuke, nieuwsgierige kalfje staat samen met mama in de wei. Dat zie je niet vaak. Maar hier in Hollandsche Rading, langs de Vuurse Dreef. gebeurt het. 

Het gaat om Charolais runderen die gefokt worden door W. Stormbroek in Hollandsche Rading. Aan de Vuurse Dreef houdt deze fokker bedrijf. De runderen grazen een deel van het jaar in natuurgebieden.

Kalfje snuffelt aan het oor van mama

Charolais kalfje

Charolais kalfje in de wei

Kalfjes in de wei, samen met hun mama

Charolais fokkerij W. Stormbroek

Charolais kalfje met mama in de wei

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.