Geen motor en toch toeren? Freeway De Bilt!

Freeway

Ook deze Yamaha XSR700 in ‘Kenny Roberts’ striping; 60th Anniversary is te huur bij Freeway!

Velen van ons hebben wel een motorrijbewijs maar helaas geen motor. Toch kriebelt het in het voorjaar als je motorrijders ziet toeren op een zonovergoten dag. Freeway kan je die leuke dag bezorgen! Huur een Yamaha of KTM en ga lekker een dagje, weekend of langer op pad!

Freeway is al jaren de verhuurafdeling van RB Motoren gevestigd op Weltevreden 24 A, De Bilt. Je kan bij Freeway terecht voor het huren van verschillende Yamaha’s en KTM‘s. Bovendien hoef je je nergens zorgen over te maken, zij regelen alles.

Grote keus!

Op hun website kan je kijken welke motor het beste bij je past. Je hebt keus uit toer- en reismotoren van Yamaha. Vanaf een vlotte 700 cc Tracer tot een dikke 1300 cc FJR reisbuffel, je mag het zeggen. Een strak sturende KTM Duke behoort ook tot de mogelijkheden, evenals all-roads van KTM (Super Adventure) en Yamaha (Super Ténéré). Verder kun je nog kiezen uit een dikke XV-chopper of een TMAX motorscooter. Heb je nog weinig ervaring met motoren, bel Freeway dan gerust voor hulp bij het kiezen.

Motorkleding

Freeway heeft vanzelfsprekend ook  motorkleding te huur. Zowel kleding bij de huurmotor, maar ook als je als je een keer iemand mee wil nemen op je eigen motor. Freeway verhuurt helmen, jassen, broeken en handschoenen.

Op reis?

Wil je een paar dagen op pad en ook wat spullen meenemen? Geen probleem. De Yamaha FJR 1300A en de KTM 1290 Super Adventure zijn te huur met een kofferset. Ook het huren van een motor-navigatiesysteem behoort voor een aantal type motoren tot de mogelijkheden.

Kortom, lekker onbezorgd toeren of op vakantie met de motor? Het kan allemaal bij Freeway, de verhuur afdeling van RB Motoren in De Bilt.

Voor meer informatie KLIK hier.

Freeway Motorverhuur / RB Motoren

Weltevreden 24 A

3731 AL DE BILT

Tel: 030 – 273 0800

Openingstijden:

maandag: gesloten

dinsdag – vrijdag: 08.30 – 18.00 uur

donderdag: 08:30 – 18.00 uur  (van april tot oktober tot 21:00 uur)

zaterdag: 09.00 – 17.00 uur

Freeway

Ook deze Yamaha XV950R staat op de keuze lijst voor de verhuur

Freeway

Ook motorkleding en helmen zijn te huur

Freeway

Is dit straks je uitzicht?

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.