Uitslag Rabo Clubkas Campagne 2018

Rabobank Clubkas Campagne Rijn en Heuvelrug

Rabo Clubkas Campagne Rijn en Heuvelrug. De gelukkigen vallend onder Rabobank Bilthoven

Rabobank Rijn en Heuvelrug draagt het verenigingsleven een warm hart toe. Daarom hebben zij in 2018 €150.000 beschikbaar gesteld voor de Rabo Clubkas Campagne vanuit het coöperatief dividend. Leden van Rabobank Rijn en Heuvelrug beslisten welke bijdrage deelnemende verenigingen ontvangen. Het resultaat vloeit hierdoor gedeeltelijk terug in het verenigingsleven en dat is winst voor iedereen.

Tijdens de stemperiode konden leden stemmen op de club die zij een warm hart toedragen. Maar liefs 3.346 leden hebben gehoor gegeven aan deze oproep door een stem uit te brengen (per lid vijf stemmen) op een van de 227 deelnemende verenigingen.

Nummer één

Tijdens de feestelijke finaleavond op dinsdag 30 oktober in het Figi theater in Zeist is bekend gemaakt welke bedrag iedere club ontvangt.

Voetbalvereniging V.V. Schalkwijk behaalde – net als vorig jaar – de eerste plek. Met maar liefst 375 stemmen konden zij een cheque in ontvangst nemen van € 3.362,22.

Gemeente De Bilt

Voor onze gemeente werd CKV Tweemaal Zes uit Maartensdijk de winnaar met een cheque van € 1.542,14, gevolgd door SCHC met € 1.425,58 en als derde eindigde in onze gemeente Historische Kring d’Oude School met een bedrag van € 1.102,81. De originaliteitsprijs ging naar een samenwerking tussen SCHC uit Bilthoven en Jonathan en Phoenix beiden uit Zeist.

Via de deze link kunt u de volledige uitslag en daarmee het bedrag dat iedere vereniging ontvangt nalezen. Rabobank Rijn en Heuvelrug wenst alle verenigingen veel succes met het realiseren van de mooie doelen.

Fotografie: Mel Boas. KLIK voor meer foto’s én nabestellingen op deze link.

Rabobank Clubkas Campagne Rijn en Heuvelrug

Spannend moment: de uitslag! Presentator Christel de Laat (Brabantse comédienne uit Schijndel) vraagt aan directievoorzitter Rabobank Rijn en Heuvelrug Migchel Dirksen het verlossende woord uit te spreken wie de winnaars zijn

Rabobank Clubkas Campagne Rijn en Heuvelrug

Felicitaties over en weer met het resultaat

Rabobank Clubkas Campagne Rijn en Heuvelrug

Spanning alom, wat het resultaat zou worden

Rabobank Clubkas Campagne Rijn en Heuvelrug

Iedereen nog een keer tezamen op de kiek in de theaterzaal van Figi in Zeist

Uitslag Rabo Clubkas Campagne 2018

 

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht