Lions Club Bilthoven 2000-actie resulteert in 1104 pakken koffie voor Voedselbank De Bilt!

Lions Club Bilthoven 2000

André Schellart van Voedselbank De Bilt neemt de 1104 pakken koffie met plezier in ontvangst van Bettina Sturm en Elly Westerburger van de Lions Club Bilthoven 2000

De Lions zamelden ook dit jaar weer D.E.-waardepunten voor maar liefst 1104 pakken D.E. koffie! Conny van der Linden, Bettina Sturm en Elly Westerburger van de Lions Club Bilthoven 2000, zorgden dat bij drie supermarkten D.E.-waardepunten verzameldozen stonden, werden geleegd, geteld en dat de 585.674 verzamelde waardepunten bij Douwe Egberts terecht kwamen.

Na het verzamelen van de waardepunten zet Douwe Egberts dit om in pakken D.E. Aroma Rood koffie speciaal om de voedselpakketten aan te vullen. Vanaf heden wordt de koffie wekelijks toegevoegd aan de voedselpakketten voor mensen die het hard nodig hebben. De deelnemende supermarkten waren PLUS Bilthoven, AH Kwinkelier en AH De Bilt, die hier allen een pluim voor verdienen!

Landelijk

Landelijke leverde de Lions-actie – in 2012 voor de eerste keer gehouden – in totaal 56.781.282 D.E.-waardepunten op. Bovendien doet Douwe Egberts daar nog een schepje bovenop door 15% extra waardepunten te doneren! Dat resulteerde in een totaal van 108.000 pakken koffie voor de landelijke Voedselbanken.

Douwe Egberts steunt deze actie

Het koffiemerk wil mensen in Nederland dichterbij elkaar brengen. Koffie kan gezien worden als een uitnodiging om contact te maken met elkaar en door dat contact worden onderling bestaande banden versterkt. Verder is koffie veelal een zeldzaam product voor voedselbanken, omdat het lang houdbaar is en bijna nooit wordt ‘afgeschreven’. Het komt weinig voor in voedselpakketten, maar wordt buitengewoon gewaardeerd als het er wel in zit.

Lions Club Bilthoven 2000

Het werd rood voor de ogen met zoveel pakken koffie

Lions Club Bilthoven 2000-actie resulteert in 1104 pakken koffie voor Voedselbank De Bilt!

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.