Forelvijver De Ruigenhoek: serene plek met weidse uitzichten

Forelvijver De Ruigenhoek

Net over de grens, even ten Zuidwesten van Fort Ruigenhoek, ligt Paviljoen Forelvijver De Ruigenhoek. Een heerlijke plek om even neer te strijken. Er zijn twee forelvijvers waarin regenboogforellen, ruisvoorntjes, steuren, een enkele karper en ‘s zomers ook claresse zwemmen in het heldere kwelwater van de Utrechtse Heuvelrug. Tegen vergoeding kun je in de vijvers vissen. Maar je kunt er ook op het zonnige terras lekker relaxen of binnen in het gezellige cafeetje neerstrijken en daarbij genieten van diverse drankjes en lekkere hapjes.

Op een zonnige dag, zoals afgelopen zondag, kom je hier volledig tot rust. De zachte temperatuur, het ruisen van de bomen in de wind, de zon op het water, het blauw en het groen, alles draagt bij aan een serene, opgewekte stemming.

Paviljoen en Forelvijver De Ruigenhoek zijn in juni 2012 door Rick en Huyen geopend. Dit jaar bestaat het bedrijf dus 5 jaar, een jubileum!

Huyen en Rick heten graag iedereen die hier graag wil zijn welkom!

Hieronder een kleine sfeerimpressie van deze heerlijke plek.

Forelvijver De Ruigenhoek

Vissen op forel, steur, voorn of karper

Je kunt er ook lekker bij gaan zitten en heerlijk geconcentreerd naar je dobber kijken

Vissen is zo extra rustgevend

Een mooi stekje voor een paar uurtjes visplezier

Hier kom je echt wel even tot rust

Zicht op de flats en de watertoren van Overvecht

Paviljoen De Ruigenhoek in het weidse landschap van het Noorderpark

Deze visser houdt er zo zijn eigen methoden op na

Forelvijver De Ruigenhoek

Klik hier voor meer informatie over het Pavilhoen en de Forelvijver 

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.