AANKONDIGING Verkoopdag Westbroek zaterdag 8 september

Verkoopmarkt Rehoboth Westbroek

De Verkoopdag trekt ieder jaar veel belangstellenden

Aanstaande zaterdag 8 september van 10.00 tot 16.00 uur, wordt de jaarlijkse verkoopdag in Westbroek gehouden. Rondom het gebouw Rehoboth achter de Hervormde kerk is er van alles te beleven en te koop! Een grote gebruikte spullenmarkt, vele handwerken zoals handdoeken, gebreide sokken, maar ook huisgemaakte jam. De kerk is deze dag in het kader van Open Monumentendag ook te bezichtigen en de toren is onder begeleiding van een gids te beklimmen.

Verkoopmarkt Rehoboth Westbroek

Veel zelfgemaakte dingen zijn te koop, van handwerkjes tot de lekkerste zaken

Verkoopmarkt Rehoboth Westbroek

Wie zijn of haar huisraad wil aanvullen is deze spullenmarkt een aanrader

Kerk Westbroek fresco's

In het kader van Open Monumentendag is de Hervormde kerk te bezichtigen tussen 10.00 en 16. uur.

In de Hervormde kerk van Westbroek bevinden zich eeuwenoude fresco’s. Deze zijn al rond 1500 aangebracht op de muren bij de toren. In 1993/94 zijn de fresco’s gerestaureerd. Het blijft boeiend om oog in oog te staan met deze eeuwenoude muurschilderingen.

Voor meer informatie over de eeuwenoude Fresco’s: KLIK hier!

AANKONDIGING Verkoopdag Westbroek zaterdag 8 september

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht