4 mei herdenking Hollandsche Rading

4 mei herdenking

De stille tocht tijdens Dodenherdenking door Hollandsche Rading

Vanavond vond er naast de 4 mei herdenking bij Jagtlust ook een herdenking plaats in Hollandsche Rading. In aanwezigheid van wethouder Hans Mieras werd er stilgestaan bij dit bijzondere moment, dat de titel had meegekregen ‘De kracht van het persoonlijke verhaal’. Voorafgaand aan de twee minuten stilte was er een korte samenkomst in het Dorpshuis, die werd geopend door de wethouder, met toespraken van Rob Klaassen en Herre Plomp. De bijeenkomst werd begeleid met zang van Laura Fygi.

Na een stille tocht door Hollandsche Rading werd er bij de vlag door Vriendenkring uit Westbroek diverse koralen gespeeld. Na het taptoesignaal was het twee minuten stil. Daarna werden de coupletten 1 en 6 gezongen begeleid door Vriendenkring. Er werd bovendien een gedicht voorgedragen door twee jongeren. Na afloop was er een kopje koffie of thee in het Dorpshuis voor de aanwezigen. Het was een mooie en ingetogen plechtigheid.

4 mei herdenking

Vriendenkring uit Westbroek verzorgde de muzikale omlijsting tijdens de 4 mei herdenking

4 mei herdenking

In aanwezigheid van wethouder Hans Mieras

Deze scholieren droegen een gedicht voor

Laura Fygi, zelf woonachtig in Hollandsche Rading, begeleide de bijeenkomst in het Dorpshuis met zang

Een persoonlijk verhaal

Gevolgd door een gedicht

4 mei herdenking Hollandsche Rading

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.