Fysio Fitness Visscher lanceert unieke trainingsmethode met eGym!

eGym

Fysio Fitness Visscher Groenekan met de eGym-Cirkel uniek in de regio!

Sinds 15 mei 2017 biedt Fysio Fitness Visscher in Groenekan een uniek trainingsconcept aan: eGym! Dit is een uniek concept en als zodanig in onze regio alleen bij Fysio Fitness Visscher te vinden! Met een opstelling van 10 volautomatische toestellen is het mogelijk om in slechts 30 minuten(!) het hele lichaam te trainen. Bovendien met veel meer resultaat dan op normale fitnesstoestellen!  Nieuwsgierig? Maak vrijblijvend een afspraak voor een gratis proeftraining en de instructeurs van Fysio Fitness Visscher kunnen u er alles over vertellen en laten ervaren!

“eGym is een slimme combinatie van 10 volautomatische toestellen. De eGym-coach stelt éénmalig alle toestellen voor je in met al je persoonlijke gegevens, zoals je zitpositie en trainingsgewicht. Dit wordt automatisch bewaard op een chipkaart,” zegt eigenaar Anne-Hans van Fysio Fitness Visscher. “Tijdens de training krijgen onze fitnessleden via het intuïtieve touchdisplay trainingsinstructies waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren. Je traint dus snel, veilig en bovendien heel eenvoudig.”

Anne-Hans Visscher vervolgt: “Het unieke zit hem tevens in de verschillende trainingsmethodes met effectieve periodisering op de eGym. Door middel van de verhoogde excentrische weerstand wordt de vetverbranding dermate goed gestimuleerd dat het lichaam nog 3 dagen lang vet blijft verbranden. Bovendien worden op deze manier van trainen andere spiervezels opgebouwd, die op de lange termijn voor een hogere vetverbranding zorgen. Dat is belangrijk want spieren maken slank!”

Meer resultaat dan op normale fitnesstoestellen

Omdat je tijdens het trainen instructies krijgt via het intuïtieve touchdisplay wordt je gestimuleerd om het meeste uit de oefening te halen. Je maakt bijvoorbeeld altijd een volledige ROM (bewegingsuitslag) en train je bovendien op de juiste trainingssnelheid waardoor je het meeste resultaat uit je oefening haalt.

Resultaatgarantie

Fysio Fitness Visscher staat voor persoonlijke aandacht, kwaliteit en resultaat! Door te investeren in dit revolutionaire nieuwe trainingsconcept zetten zij een nieuwe stap op het gebied van resultaatgericht trainen. “Zeker twee derde van onze leden komt naar ons om fitter en slanker te worden. Omdat we overtuigd zijn van dit nieuwe concept, bieden we zowel bestaande alsook nieuwe leden een resultaatgarantie aan!” aldus Anne-Hans Visscher.

Meer informatie leest u op www.ffvisscher.nl/egym of maak een afspraak voor een gratis proeftraining via telefoonnjummer 0346-212 412

Fysio Fitness Visscher Groenekan eGym

Een prachtige opstelling tegen een mooi landschap

Fysio Fitness Visscher Groenekan eGym

Met uitzicht op molen Geesina

Via het intuïtieve touchdisplay krijgt de sporter trainingsinstructies

Fysio Fitness Visscher Groenekan eGym

De apparatuur ziet er zeer verzorgd en strak uit, met een volledig automatische werking

Fysio Fitness Visscher lanceert unieke trainingsmethode met eGym!

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

1 Reactie

  • Reageer
    Kees v gogh
    18 mei 2017 op 20:18

    Een leuke reportage van een bijzondere vorm fitnes

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.