Beroepenmarkt Groenhorst Maartensdijk

Groenhorst Maartensdijk

Groenhorst Maartensdijk Beroepenmarkt een smeltkroes van vele beroepen

Afgelopen woensdagavond was er een grote beroepenmarkt op het Groenhorst Maartensdijk. Leerlingen uit het tweede en derde jaar, kwamen naar school om kennis te maken met vele beroepen. Ondernemers en vakmensen waren naar Maartensdijk gekomen om zich te presenteren. Vele, ja vele, zelfs 43 beroepen waren vertegenwoordigd op school. 

Van amusent (cameravrouw en productieassistent), via de sector techniek (Stratenmaker en Installatietechniek), tot aan veiligheid (Defensie, Politie en Beveiliging). Overal in de school waren de totaal 43 vertegenwoordigers van het werkveld te vinden. De leerlingen kregen allemaal een aftekenlijst mee, zodat ze geen beroep zouden missen. De sfeer was heel ontspannen en constructief. Het helpt de leerlingen enorm om een goede keuze te maken en dat te gaan worden wat ze werkelijk blij maakt. Hieronder een fotoreportage van de zeer leerzame en vooral interessante en leuke avond.

 

Groenhorst Maartensdijk Beroepenmarkt

Installatietechniek, zeer interessant en toekomstbestendig

Groenhorst Maartensdijk Beroepenmarkt

Grondverzet en stratenmaker; de toekomst!

Groenhorst Maartensdijk Beroepenmarkt

Hondentrimmer, daar wel eens aan gedacht?

Groenhorst Maartensdijk Beroepenmarkt

Defensie? Deze marinier vertelde een mooi verhaal. In de achtergrond ging het over uitvaartzorg

Groenhorst Maartensdijk Beroepenmarkt

Veel aandacht voor de Politie

Stewardess, dit beroep is een droom van velen

Groenhorst Maartensdijk Beroepenmarkt

De beveiligingsbranche gaf een duidelijk verhaal met toekomstperspectief!

Groenhorst Maartensdijk Beroepenmarkt

Kok! Hij vertelde een bevlogen verhaal

Groenhorst Maartensdijk Beroepenmarkt

Reinaerde vertelde een boeiend verhaal over de psychische gezondheidszorg

Beroepenmarkt Groenhorst Maartensdijk

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.