JUMBO en Groenhorst Maartensdijk in actie voor Voedselbank De Bilt

Voedselbank De Bilt JUMBO Actie met Groenhorst Maartensdijk

Leerlingen van Groenhorst Maartensdijk nemen de levensmiddelen in ontvangst bij de JUMBO

Supermarkt JUMBO Jelle Farenhorst Maartensdijk hield onlangs samen met leerlingen van Groenhorst Maartensdijk een actie voor Voedselbank De Bilt. Klanten werd gevraagd of zij iets wilden kopen voor hun ‘dorpsgenoten in nood’. Het ging met name om lang-houdbare producten, die te vinden waren op een speciale afdeling in de supermarkt, waar Groenhorst-leerlingen advies gaven aan de klanten.

Na het afrekenen van de boodschappen konden klanten de gekochte artikelen achterlaten bij de leerlingen van het Groenhorst of bij de vrijwilligers van Voedselbank De Bilt. Met de gedoneerde producten kunnen de circa 70 voedselpakketten (voor 220 personen) weer worden aangevuld. Groenhorst Maartensdijk, JUMBO Jelle Farenhorst en Voedselbank De Bilt spreken van een succesvolle actie! De leerlingen vonden het bovendien erg leuk om mee te doen en zo de Voedselbank en het werk beter te leren kennen en hun steentje bij te dragen.

Voedselbank De Bilt JUMBO Actie met Groenhorst Maartensdijk

De binnenploeg gaf advies over de diverse producten

JUMBO en Groenhorst Maartensdijk in actie voor Voedselbank De Bilt

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.