Aanstaande zaterdag vanaf één uur ZEEPKISTENRACE!

Zeepkistenrace Bilthoven 2016 een enerverend evenement

Aanstaande zaterdag is het dubbel feest. De Biltse Zeepkistenrace gaat van start, maar zeker ook omdat het alweer de 5e keer is dat de Zeepkistenrace wordt georganiseerd! Om dat extra te vieren zorgt de organisatie er voor dat rondom de race nog meer leuke en vrolijke activiteiten zijn, zodat iedereen van jong tot oud zich prima kan vermaken! Ook als je niet aan de race meedoet!

Plaats van handelen Uilenpad – Kwinkelier in Bilthoven, vanaf 13.00 uur! De officiële start zal om 13.30 uur worden verricht door wethouder Madeleine Bakker-Smit

Hierbij nog een paar sfeerbeelden van de 2016 editie!

Zeepkistenrace Bilthoven 2016

Zeepkistenrace Bilthoven 2016

Zeepkistenrace Bilthoven 2016

Zeepkistenrace Bilthoven 2016

Zeepkistenrace Bilthoven 2016

Zeepkistenrace Bilthoven 2016

Zeepkistenrace Bilthoven 2016

Zeepkistenrace Bilthoven 2016

Ook Madeleine Bakker Smit zal dit jaar weer van de partij zijn

De Zeepkistenrace voor het goede doel

De Ronde Tafel zet zich met de Biltse Zeepkistenrace jaar op jaar in voor een sfeervolle dag voor de inwoners van gemeente De Bilt. Ieder jaar slagen zij er in dit event met een positief resultaat af te sluiten. Het positieve resultaat van dit event wordt besteed aan de ontwikkeling van kwalitatief goede speelgelegenheden in de gemeente De Bilt. Met deze keuze hoopt de Ronde Tafel bij te dragen aan de ontwikkeling van aantrekkelijke sport- en spelmogelijkheden voor kinderen van verschillende leeftijdgroepen en hiermee de sociale cohesie van de gemeente te versterken.

Aanstaande zaterdag vanaf twaalf uur ZEEPKISTENRACE!

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2020 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht