Lustrum editie Biltse Zeepkistenrace groot succes!

Biltse Zeepkistenrace 2017 Kwinkelier Bilthoven

De Zilveren pijl was goed op weg

Vandaag werd door De Ronde Tafel Bilthoven voor de vijfde keer de Zeepkistenrace georganiseerd; het eerste lustrum. Bilthoven stond bol van de belangstelling en vele zeepkisten verschenen aan de start. Wethouder Madeleine Bakker-Smit duwde de eerste zeepkist van de helling, waarna in een spannende 50 meter de tijd werd geklokt. Vele mooie en bijzondere creaties verschenen aan de start. Er waren diverse wedstrijden en ook vele prijzen te winnen!

Biltse GILDE Personeel Zeepkistenrace 2017

Het was lekker weer, warm en vooral droog! We hebben heel veel foto’s gemaakt van al die leuke zeepkisten, hun vaak jonge bestuurders. De race werd door vele Biltse bedrijven gesponsord evenals menige equipe die rond reed met de naam van de sponsor. GILDE Personeel was dit jaar de naamgever en hoofdsponsor van de Zeepkistenrace.

De Zeepkistenrace voor het goede doel

De Ronde Tafel zet zich met de Biltse Zeepkistenrace jaar op jaar in voor een sfeervolle dag voor de inwoners van gemeente De Bilt. Ieder jaar slagen zij er in dit event met een positief resultaat af te sluiten. Hun bijdrage wordt erg gewaardeerd, niet in de laatste plaats door het goede doel van dit jaar: Stichting Samen Verder de Bilt/Bilthoven.

Om dat extra te vieren zorgde de organisatie ervoor dat rondom de race er nog meer leuke en vrolijke activiteiten waren, zodat iedereen, van jong tot oud zich prima kon vermaken! Ook als je niet aan de race meedeed!

Biltse Zeepkistenrace 2017 Kwinkelier Bilthoven

Wethouder Madeleine Bakker-Smit gaf de eerste duw en deed dat met verve!

Biltse Zeepkistenrace 2017 Kwinkelier Bilthoven

Met bed en al de helling af!

Biltse Zeepkistenrace 2017 Kwinkelier Bilthoven

Deze racemannen waren er helemaal klaar voor

Biltse Zeepkistenrace 2017 Kwinkelier Bilthoven

Er was op het evenemententerrein veel te doen tijdens het Kidsfestival

Biltse Zeepkistenrace 2017 Kwinkelier Bilthoven

Mignons!

Biltse Zeepkistenrace 2017 Kwinkelier Bilthoven

Voor de start deed de voorzitter Chris Limbach van de Ronde Tafel Bilthoven even een woordje

Biltse Zeepkistenrace 2017 Kwinkelier Bilthoven

Bellen en sturen is altijd als lastig geweest

Biltse Zeepkistenrace 2017 Kwinkelier Bilthoven

Waaaaaaaaah!!!

Biltse Zeepkistenrace 2017 Kwinkelier Bilthoven

Vol vertrouwen achter het stuur van hun bolide: lets ‘Rock & Rol’

Biltse Zeepkistenrace 2017 Kwinkelier Bilthoven

Gevaarlijk stelletje met die slang voorop!

Biltse Zeepkistenrace 2017 Kwinkelier Bilthoven

Vandaag op tijd naar bed!

Biltse Zeepkistenrace 2017 Kwinkelier Bilthoven

Deze best wel mooi Ugly Duck werd gesponsord door HUBO

Biltse Zeepkistenrace 2017 Kwinkelier Bilthoven

De mannen van De Ronde Tafel gingen rond met lootjes

Biltse Zeepkistenrace 2017 Kwinkelier Bilthoven

Het ledikant onderweg

Biltse Zeepkistenrace 2017 Kwinkelier Bilthoven

Deze dames hadden de Joker ingezet

Biltse Zeepkistenrace 2017 Bilthoven

Ponyrijden is altijd erg leuk om te doen

Biltse Zeepkistenrace 2017 Kwinkelier Bilthoven

Met mankracht over de finish en wat een plezier!

Biltse Zeepkistenrace 2017 Kwinkelier Bilthoven

Toppertjes!

Lustrum editie Biltse Zeepkistenrace groot succes!

 

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht