Zondag 25 juni is er weer Intercultureel Eetcafé

Intercultureel Eetcafe MENS De Bilt

Een van de vorige edities van het Intercultureel Eetcafé was in Italiaanse sferen

Zondag 25 juni organiseert het vaste team vrijwilligers van MENS De Bilt het maandelijkse Intercultureel Eetcafé. Het café is elke laatste zondag van de maand in Restaurant Bij de Tijd en heeft elke keer een ander thema. Deze maand is het een Griekse maaltijd, verzorgd door één van de vaste ervaren koks. Kosten: € 6,50. Kinderen en gasten met geldige U-pas € 3,50.

Inloop vanaf 17.15 uur. De maaltijd wordt om 18.00 uur geserveerd. Ingang: Restaurant Bij de Tijd, Kamerling Onnesweg 14, De Bilt.

Vooraf aanmelden voor het tot uiterlijk de donderdag voorafgaand aan het Eetcafé: servicecentrumdebilt@mensdebilt.nl 030-7440595 of loop op werkdagen tussen 9.00/12.00 uur binnen bij de Bureaudienst.

Het eerstvolgende Eetcafé is zondag 24 september.Intercultureel Eetcafe MENS De Bilt Restaurant Bij de Tijd

Zondag 25 juni is er weer Intercultureel Eetcafé

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.