Eet mee bij Groenhorst Maartensdijk

Groenhorst Maartensdijk biedt de buren een lunch met rondleiding aan

Groenhorst Maartensdijk en Eet Mee in De Bilt bieden de buren een lunch met rondleiding aan

Onlangs organiseerde Groenhorst Maartensdijk een lunch met rondleiding voor de buren. Een aantal leerlingen van Groenhorst nodigden buurtbewoners uit om op school langs te komen voor een lunch en een rondleiding. Ze werden die ochtend ontvangen met koffie en zelf gemaakt gebak.

Het was een gezellilg gebeuren waarbij leerlingen en gasten zich aan elkaar voorstelden. De buurtbewoners hadden ook diverse vragen aan de leerlingen en er ontstonden geanimeerde gesprekken. Na de ontvangst werden de buren rondgeleid door school en bezochten diverse klaslokalen voor theorie- en praktijkonderwijs en natuurlijk een uitgebreid bezoek aan de stal en de tuinderij van Groenhorst.

Eet Mee in De Bilt

Voor het zevende jaar organiseert Stichting Eet mee! in De Bilt het project Eet mee! in je buurt. Ook deze lunch maakte deel uit van een match die de stichting heeft gerealiseerd. Eet Mee in De Bilt is inmiddels een begrip en er zijn vele eetmatches gemaakt met senioren, studenten, vluchtelingen, alleengaanden en gezinnen. De eetmatch bij Groenhorst Maartensdijk is een bijzondere match waar veel buurtbewoners en leerlingen met elkaar in gesprek zijn gekomen. Dit heeft er in ieder geval voor gezorgd, dat er wederzijds een beter begrip voor elkaar is ontstaan.

Ontvangst met koffie en gebak met voorstelrondje

Groenhorst Maartensdijk Lunch Rondleiding buren

Een uitleg over de Support Klas voor leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben

Groenhorst Maartensdijk Lunch Rondleiding buren

Wilt u een bloemetje?

Groenhorst Maartensdijk Lunch Rondleiding buren

Dieren, altijd leuk

Groenhorst Maartensdijk Lunch Rondleiding buren

Een onderonsje met een leerling

Groenhorst Maartensdijk Lunch Rondleiding buren

Een bezoek aan de stal

Groenhorst Maartensdijk Lunch Rondleiding buren

En aan de tuin

Eet mee bij Groenhorst Maartensdijk

 

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht