Buitenhuis Ronald McDonald Huis Utrecht geopend

Opening Ronald McDonald Huis De Bilt

Na het doorknippen van het lint door Rosa en Juul – gasten van het Buitenhuis – volgde een daverende knal van het confettikanon die de Juul en ook de aanwezigen duidelijk verrasten. Het Ronald McDonald Huis was geopend!

Afgelopen vrijdagmiddag is het Buitenhuis van het Ronald McDonald Huis Utrecht aan de Holle Bilt in De Bilt feestelijk geopend in aanwezigheid van wethouder Hans Mieras. De geheel gerenoveerde villa is door Van der Valk ter beschikking gesteld aan het Ronald McDonald Huis om het te kort aan gastenkamers te lenigen.

De villa biedt zes extra gastenkamers voor gezinnen die dichtbij hun zieke kind willen zijn die in het Wilhelmina Kinderziekenhuis wordt verpleegd. De villa is ingericht als groepsaccommodatie met een centrale keuken en eetkamer. Verder is er een spelletjeskamer met een reuze Scrabble-bord en een gezellige huiskamer. Ook de tuin is een plaatje met een prachtige veranda. Het Ronald McDonald Huis Utrecht is enorm in haar nopjes met het Buitenhuis en de uitbreiding van de gastenkamers.

Met dank aan familie Van der Valk

Agatha Kleis (manager Ronald McDonald): “Toen wij in september 2017 in gesprek kwamen met Klaas van der Valk, eigenaar van het pand, was hij direct enthousiast om ons te helpen uit te breiden met deze locatie op 2,5 km afstand van het ziekenhuis. Samen met zijn vrouw Els van der Valk, heeft hij alle moeite gedaan om het Buitenhuis warm en huiselijk in te richten en snel op te leveren.”

Voor meer foto’s en nabestellingen, kijk onderaan dit bericht.

Opening Ronald McDonald Huis De Bilt

Agatha Kleis leidde de openingsceremonie in vertelde over het werk van het Ronald McDonald Huis

Opening Ronald McDonald Huis De Bilt

Wethouder Hans Mieras in het gezelschap van ambtenaren van de gemeente De Bilt

Opening Ronald McDonald Huis De Bilt

Ook Hans Mieras nam even het woord

Opening Ronald McDonald Huis De Bilt

Een blije Klaas en Els van der Valk (rechts) met op de achtergrond Rabobank directeur Migchel Dirksen

Opening Ronald McDonald Huis De Bilt

Madelon Flint (voorzitter Ronald McDonald Utrecht) bracht een toost uit samen met Juul en Rosa

Opening Ronald McDonald Huis De Bilt

…. en met de aanwezigen, waaronder de gezinnen die het Buitenhuis momenteel bewonen

Opening Ronald McDonald Huis De Bilt

Uiteindelijk konden Rosa en Juul zich weiden aan hun taak om de doorgang vrij te knippen naar het nieuwe Ronald McDonald Buitenhuis

Buitenhuis Ronald McDonald Huis Utrecht geopend

KLIK voor meer foto’s en nabestellingen HIER!

Meer weten over het Ronald McDonald Huis Utrecht? Klik dan hier.

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht