Act Now 2017 levert 59.900 euro op!

 Act Now Bilthoven met Sjoerd Potters

Burgemeester Sjoerd Potters ontpopte zich als een gedreven veilingmeester

Act Now 2017 heeft zaterdagavond een totaalbedrag van maar liefst € 59.900,- opgeleverd. De opbrengst van dit jaarlijkse evenement van Rotaryclub Groot Bilthoven gaat voor het grootste deel naar de Prinses Máxima Manage te Den Dolder. Een kleiner deel wordt verdeeld over een aantal andere lokale goede doelen.

Act Now werd ook dit jaar weer gehouden in een grote partytent in de tuin voor gemeentehuis Jagtlust in Bilthoven. De ruim 300 gasten hadden zich uitbundig verkleed in het thema van dit jaar: ‘proud to be fout’. Naast de opbrengst van de entreekaarten is het geld ingezameld met een loterij en een veiling. Niemand minder dan burgemeester Sjoerd Potters veilde het eerste kavel. Een enorme fles rosé van 6 liter, een zogenaamde methusalem die 450,- euro opleverde.

Traditioneel stelt de Rotary de feesttent op vrijdagavond ter beschikking aan de lokale gemeenschap. Dit jaar mocht Academisch Hospice Demeter de tent gebruiken om het 10­‐jarig bestaan te vieren met medewerkers en vrijwilligers. Leden van Rotaryclub Groot Bilthoven hielpen in de bediening.

Demeter is een van de goede doelen die RGB al jaren steunt. “We zijn er trots op dat we met Act Now de laatste zeven jaar in totaal ruim € 300.000 hebben ingezameld. Wij kiezen er bewust voor om lokale goede doelen te steunen en zo iets terug te doen voor de gemeenschap waarin wij zo prettig leven,” stelt Gijs van Wijgerden, voorzitter van RGB. “We danken de gemeente De Bilt en natuurlijk alle sponsors die de organisatie van dit event ook dit jaar weer hebben mogelijk gemaakt.”

Rotary Club Groot Bilthoven

Act Now Bilthoven met Sjoerd Potters

De feestgangers wilde maar al te graag op de foto met de burgemeester

Act Now Bilthoven met Sjoerd Potters

“We komen toch wel in de krant, hé?”

Act Now Bilthoven met Sjoerd Potters

Een korte toespraak van burgemeester Sjoerd Potters

Act Now Bilthoven met Sjoerd Potters

Ook deze dames wilde zeker met de nieuwe burgemeester op de foto

Act Now Bilthoven met Sjoerd Potters

Veel kleurrijke kleding met veel sier tijdens ‘Proud to be Fout’

Act Now 2017 levert 59.900 euro op!

 

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht