Voor de laatste keer genieten van Tuindagen Landgoed Vollenhoven

Tuindagen Landgoed Vollenhoven 2017

De Tuindagen Landgoed Vollenhoven worden dit jaar voor de 20ste en laatste keer georganiseerd. Op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 juni zijn bezoekers welkom van 10.00-17.00 uur. Ook honden zijn welkom, mits aangelijnd.

Heel veel potjes jam te koop

Bezoekers kunnen genieten van heel veel kwaliteitsproducten die worden aangeboden in de vele kraampjes buiten en binnen in de gebouwen zoals het Koetshuis en de Oranjerie.

Maar ook de verschillende tuinen in het park en rond het landhuis nodigen uit om uitgebreid bekeken te worden. Ze zijn nu welhaast op hun mooist en de variëteit aan planten en gewassen is enorm! De Engelse tuin met op kleur ingeplante borders is werkelijk prachtig. In de ommuurde moestuin met daarin de antieke kassen raak je niet uitgekeken. Je kunt er ook zelf een prachtig boeket samenstellen. Het Engelse landschapspark met de kronkelende paden en glooiingen en de diverse waterpartijen staan garant voor een heerlijke wandeling. Er valt werkelijk heel veel te ontdekken, te beleven en te doen.

Ben je dorstig, hongerig of moe geworden van het kijken en wandelen dan kun je bij de Oranjerie  terecht voor een kop koffie, thee of een drankje, een heerlijk stuk taart of een lekker belegd broodje. Desgewenst kun je ook lekker in de zon gaan liggen op het grasveld voor de oranjerie. In de tuinen zijn ook overal heerlijke zitjes gecreëerd waar je heerlijk kunt bijkomen van alle belevenissen.

Engelse landgoedspelen

In het park kan men deze dagen deelnemen aan verschillende Engelse landgoedspelen zoals croquet en lawn ball. Ook aan de kinderen is gedacht. Voor hen zijn er zijn diverse leuke activiteiten in en met de natuur te doen.

Bekijk hieronder onze uitgebreide foto impressie van de Tuindagen. Er was zo veel moois te zien dat we haast niet konden ophouden met fotograferen. Geniet er van en ga vooral morgen of overmorgen zelf ook nog even kijken, beleven en genieten!

Ambachtelijk lederwerk en bijzondere verhalen

Mooie bloemen en planten te koop

De hoeden waren vandaag zeer in trek

Even uitrusten en bijkletsen op een van de vele heerlijke zitjes in de tuin

Er is dus ook een zwembad achter het huis

Achter het woonhuis is een grote vijver

In deze kas hangen grote trossen druiven te rijpen

Antieke kas met gebogen glas. Heel bijzonder! De moestuinbedden zijn ommuurd

Binnen in de antieke kas

Bloemen plukken mag vandaag

De boontjes groeien goed

Idyllisch!

Grappige eenden te koop

Tuindagen landgoed Vollenhoven

Lekker liggen en smullen op het grasveld bij de Oranjerie

Vilten kleding, heel bijzonder

Lekker eten in de Oranjerie

Binnen in de Oranjerie is het ook goed toeven

Schitterende lampen in deze fantastisch mooie voormalige stal

Boekenleggers gemaakt met gedroogde bloemen

Tuindagen Landgoed Vollenhoven 2017

Tuindagen Landgoed Vollenhoven

Meer informatie op www.landgoedvollenhoven.nl of info@landgoedvollenhoven.nl

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht