Els van Stratum exposeert bij Bouwman Boeken De Bilt

Els van Stratum opening expositie Bouwman Boeken De Bilt

Els van Stratum tijdens de opening van de expositie bij Bouwman Boeken in De Bilt

Onlangs vond de officiële opening plaats van de expositie van beeldend kunstenaar Els van Stratum. Zij exposeert haar Blues- en Muziekgezichten t/m 9 mei 2018 in het Bouwman Cultuur Cafe.

Tijdens de opening vertelde Els vertellen over haar schilderijen en trad het Bluesduo The Vintage Brothers op. Els haar passie is schilderen. De serie met blues- en muziekgezichten is het samenvoegen van de twee kunsten, de gedrevenheid en emotie van de muzikanten op het doek. Naast schilderijen maakt Els ook beelden van klei en brons.

Els van Stratum opening expositie Bouwman Boeken De Bilt

Els van Stratum vertelt beeldend over haar werken

Els van Stratum opening expositie Bouwman Boeken De Bilt

Het was gezellig druk tijdens de opening

Els van Stratum opening expositie Bouwman Boeken De Bilt

De werken van Els hebben een mooi plekje gekregen in het Cultuur Café van Bouwman

Els van Stratum opening expositie Bouwman Boeken De Bilt

Ondertussen zorgden de Vintage Brothers voor de muziek

De expositie is te zien tijdens openingtijden bij:
Bouwman Boeken
Hessenweg 168
3731 JN De Bilt

Els van Stratum exposeert bij Bouwman Boeken De Bilt

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht