Voormalig gemeentehuis Maartensdijk blijft een plaatje!

Voormalig gemeentehuis Maartensdijk

Zomaar even een leuke foto van het voormalig gemeentehuis Maartensdijk. Het is en blijft toch een plaatje! en nu het blad nog niet aan de bomen zit, is het gebouw ook nog bijna helemaal te zien!

De rotonde bij het voormalig gemeentehuis Maartensdijk is een druk punt

Voormalig gemeentehuis Maartensdijk

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht