VVD Zomerborrel op ‘Stal den Eijck’ geslaagd

VVD Zomerborrel Zeist en De Bilt

VVD Zomerborrel Zeist en De Bilt op Stal den Eijck op Landgoed Vollenhoven

VVD De Bilt en VVD Zeist organiseerden gezamenlijk afgelopen zaterdag een zomerborrel op Landgoed Vollenhoven. Het werd gehouden in de boerderij aan de overkant van het landhuis ‘Stal den Eijck’. Een mooi locatie op de grens van De Bilt en Zeist. Naast VVD-leden was een ieder uitgenodigd, inclusief bedrijven.

Aan deze oproep had menigeen gevolg gegeven en waren naar Den Eijck gekomen. Vertegenwoordigers van het bedrijfsleven zoals Zakelijk Zeist Onderneemt!, Horeca Nederland afdeling De Bilt-Zeist en een aantal vertegenwoordigers van diverse bedrijven. Ook Jacqueline Vaessen (lid Provinciale Staten), burgemeester Sjoerd Potters (gemeente De Bilt), evenals diverse raadsleden van De Bilt en Zeist, behoorden tot het gezelschap.

Dick de Jong (voorzitter VVD De Bilt) benadrukte dat hij de samenwerking tussen De Bilt en Zeist erg belangrijk vindt. Daarnaast is het goed te horen hoe het politieke reilen en zeilen in de beide gemeenten verloopt. “Zo kunnen we van elkaar leren,” was zijn stellige indruk.

VVD Zomerborrel Zeist en De Bilt

Voorzitter VVD De Bilt heet iedereen hartelijk welkom

VVD Zomerborrel Zeist en De Bilt

Peter Otten raadslid VVD Zeist houdt een korte toespraak-

VVD Zomerborrel Zeist en De Bilt

Het was een gemêleerd gezelschap van leden en gasten

VVD Zomerborrel Zeist en De Bilt

Ook burgemeester van De Bilt Sjoerd Potters was een van de aanwezigen

VVD Zomerborrel Zeist en De Bilt

Het weer was prachtig en de zon geen steeds meer schijnen

VVD Zomerborrel Zeist en De Bilt

Er werden veel nieuwe contacten gelegd

VVD Zomerborrel Zeist en De Bilt

VVD-raadslid voor De Bilt Kees Lelivelt (rechts) was ook aanwezig

VVD Zomerborrel Zeist en De Bilt

Jacqueline Vaessen in gesprek met Jos Broshuis (voorzitter Horeca Nederland Zeist-De Bilt) en Lex Geerts (voorzitter Zakelijk Zeist Onderneemt!)

VVD Zomerborrel Zeist en De Bilt

De aanwezigen vonden het een geslaagd evenement

VVD Zomerborrel Zeist en De Bilt

Henric de Jong Schouwenburg en Ton Kok in gesprek met Sjoerd Potters

VVD Zomerborrel Zeist en De Bilt

Karel Beesemer en Christiaan van Nispen (VVD-raadslid De Bilt)

VVD Zomerborrel Zeist en De Bilt

Een van de aanwezigen had een gitaar bij zich en vermaakte de gasten van de Zomerborrel

VVD Zomerborrel op ‘Stal den Eijck’

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht