De Ruigenhoekse Polder in de zomer betoverend mooi

Dit koetje heeft hier een fijne plek in het hoge gras tussen de bomen en bij de drie kazematten die zo typerend zijn voor de Ruigenhoekse Polder

De Ruigenhoekse Polder is ook in de zomer betoverend mooi. Bonte koeien hebben het goed naar hun zin in de grazige weiden tussen de kazematten. Grote vogels als zwanen, ganzen en ooievaars trekken de aandacht. Het is heerlijk fietsen over het Kikkerpad. En hier heb je als fietser geen last van auto’s. Rust en ruimte kenmerken het landschap.

Boerderderij in de Ruigenhoekse polder

Wat een leuke koppies!

Deze koetjes hebben het hier prima naar hun zin

Nieuwsgierige koetjes, lekker relaxed in het veld

Een familie zwaan. Er is nog maar één zwaantje over ……… 🙁

Ganzen vinden genoeg te grazen in deze weide

Fietsen in de Ruigenhoekse Polder

Lekker fietsen over het Kikkerpad

Ooievaar op jacht

 

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht